HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 12 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Fakülte birincisi Tuğba Mutlu gerçekleştirdi. Mutlu, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Murat Öntuğ, hocaların öğrencilere öğrenim hayatları boyunca doğruyu, haktan ayrılmamayı, adaletli olmayı, basın ahlakı ve ilkelerine her zaman uymayı bir ilke edinmelerini öğütlediklerini söyleyerek gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyerek mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, İletişim Fakültesi’nin bu özel gününde mezun öğrencilerin heyecanlarını paylaşmak gurur duyduğunu belirterek,‘’İnanıyorum ki sizler bu başarılarınızın devamını getireceksiniz.’’ ifadelerini kullandı. Başarıların devam edebilmesi için ömür boyu sürdürülebilir alışkanlıklara dönüştürülmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Metin Gümüş,  mezun öğrencileri kutlayarak, ‘’Değerli kardeşlerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

İletişim Fakültesi’nden 172 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, Müzik Topluluğu müzik dinletisi, Ahıska Öğrenci Topluluğu dans gösterisi, öğrencilerin hazırladığı slayt gösterisi gerçekleşti.

Tören diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.