Ana Sayfa / Haberler / Teknik Bilimler MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
Teknik Bilimler MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Ömer Halisdemir Spor Merkezinde, 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Teknik Bilimler MYO 2017-2018 dönemi birincisi Mustafa Kemal Sert gerçekleştirdi. Sert, öğrenim hayatı boyunca yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz ise mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak öğrencilere başarılar diledi.

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’ndan 344 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.