HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
11 Mayıs 2018, Cuma
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Recep Tayyip Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Şahinler, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Fakülte birincisi İsmail Dursun gerçekleştirdi. Dursun, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Nuray Şahinler, mezun öğrencilerin heyecanlarını paylaştıklarını belirterek, ‘’Öğrencilerimizin gelecek yaşamlarında başarılı olacağının umutları içerisinde, bugün onları uğurlamanın vakti geldi. Ülkemizin genç ve dinamik Ziraat Mühendislerine ihtiyacı var.’’ ifadelerini kullandı. Dekan Şahiner, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru ise Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik bir yerleşke olduğunu söyleyerek, ‘’Bu anlamlı günde mutluluğumuza ortak oldunuz. Öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden 61 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, diplomaların takdim edilmesinin ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.