HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
11 Mayıs 2018, Cuma
Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Ömer Halisdemir Spor Merkezinde, 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, MYO Müdürü Prof. Dr. Safiye Elif Korcan, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasın yapan MYO Müdürü Prof. Dr. Safiye Elif Korcan, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı. Gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyen Korcan, bugünün birçok şeyin başlangıcının yaşandığı birgün olduğunu belirtti.

Sağlık Hizmetleri MYO’nun birincisi Mihrap Baysan öğrenim hayatı boyunca yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan ise öğrencilerin her zaman çalışmaya devam etmelerini söyleyerek, Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşımaları gerektiğini belirtti. Karahan tüm güzel duygularıyla, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’ndan 376 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, öğrenci Berkay Bayram’ın müzik dinletisi ve Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.