HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Sivil Havacılık Meslek Yüksel Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sivil Havacılık Meslek Yüksel Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksel Okulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde, 9 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi. 

Törene MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zübeyde Kaya, MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ramazan Saraç, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını Sivil Havacılık MYO birincisi Nisa Sıvacı gerçekleştirdi. Nisa Sıvacı üniversitede yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Öğr. Gör. Ramazan Saraç, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı. Gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyen Saraç, bugün bir bitişinin değil çoğu şeyin başlangıcının yaşandığı birgün yaşadıklarını belirtti.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zübeyde Kaya ise mezun öğrencileri kutlayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği, akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda, aydınlık yarınlar için Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu kimliğini gururla taşımalarının gerekliliğini belirterek, bundan sonraki yaşamlarında mezun öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi.

Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksel Okulu’ndan 171 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından kep atma ile son buldu.