Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Bağımlılıkla Mücadelede Sosyal Hizmet Müdahalesi Konferansı Gerçekleştirildi
9 Mayıs 2018, Çarşamba

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü ve Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda 4 Mayıs 2018 tarihinde Bağımlılıkla Mücadelede Sosyal Hizmet Müdahalesi konferansı gerçekleştirildi.

İstanbul Yeşilay YEDAM Sosyal Hizmet Uzmanı Ömer Faruk Bozdoğan'ın konuşmacı olduğu konferansa Uşak İl Sağlık Müdürlüğünden Dr. Mehmet Karasu, Dr. Betül İlbey, Ayla Gür, Hatice Özkısırlar, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr.Adem Efe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Ömer Faruk Bozdoğan’a üniversitemiz adına teşekkür belgesi verdi.