Ana Sayfa / Haberler / JOVEN Academia Tarafından Üniversitemizde Kişisel Gelişim Zirvesi Gerçekleştirildi
7 Mayıs 2018, Pazartesi

JOVEN Academia tarafından Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde 3 Mayıs 2018 tarihinde Kişisel Gelişim Zirvesi gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen zirvede TRT Haber Spikeri Tijen Karaş, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ve JOVEN Academia kurucusu girişimci yazar Mustafa Açıkgöz eğitimlerini gerçekleştirdi.

Etkinlikte topluluk önünde konuşma, hitabet ve diksiyon ile girişimcilik eğitimleri verildi. Program sonunda konuşmacılar öğrencilerle buluşarak fotoğraf çektirdi.