HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Patent Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi
30 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemizde Patent Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) işbirliği ile Patent Haftası dolayısıyla “Sınai Mülkiyet Kanununun Patent Hukukuna Getirdiği Yenilikler” adlı konferans ve Patent/Marka/Endüstriyel Tasarım Çalıştayı gerçekleştirildi.

Konferansta Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Nüket Evrim Karaturp ve Adres Patent Patent Mühendisi, İnovasyon Danışmanı Özgür Tütün, Sınai Mülkiyet Kanunu ve patent konusunda bilgilendirme yaparak soruları cevapladılar.

Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Orhan Karalar, UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Güngör, UTSO Genel Sekreter Caner Urhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Sınai Mülkiyet Kanununun Patent Hukukuna Getirdiği Yenilikler” konferansı ve Patent/Marka/Endüstriyel Tasarım Çalıştayı, Türkiye’de Patent Haftası dolayısıyla düzenlenen 4 etkinlikten biri olarak Uluslararası Fikri Mülkiyet Örgütü’nün (WİPO) internet sayfasında yerini aldı.

WİPO ilgili sayfa için http://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday/2018/map.html