Ana Sayfa / Haberler / Diş Hekimliği Fakültemizden Ağız ve Diş Sağlığı Taraması
26 Nisan 2018, Perşembe
Diş Hekimliği Fakültemizden Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Uşak ili, ilçe ve köy ilkokullarında ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirecek olan Diş Hekimliği Fakültemiz ilk olarak Mehmetçik İlk Okulu'ndan gelen küçük misafirleri ağırladı. Müdür Yardımcısı Murat Özen ve Sınıf Öğretmeni Sultan Yüksel refakatinde fakültemize gelen öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı taraması yapılarak konuyla ilgili eğitim verildi.

Diş Hekimliği Fakültemiz ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul öğrencilerine yönelik diş sağlığının önemini anlatmak ve diş muayenelerini gerçekleştirilmesi amacıyla Üniversitemiz Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'ne ilk ziyaret 18 Nisan 2018 tarihinde Mehmetçik İlkokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Dekan Prof. Dr. Celal Artunç yapılan ziyaretin çocuklarımız açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek etkinliğin tüm merkez, ilçe ve köy okullarımız içinde gerçekleştirileceğini belirtti.