Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Daire Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.
9 Nisan 2018, Pazartesi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, 05 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz kalite çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Gümüş başkanlığında Üniversitemiz Daire Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mesut Çetinkaya ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülay Selçuk Çelik biriminde yapılanlar ilgili sunum gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ toplantıda tüm birimlerimizin 2018 yılında yapacakları iş ve işlemleri planlamalarını ve yıl sonunda değerlendirme yapması gerektiğini vurguladı.