HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz ve Uşak İl Koordinatörü Mehmet Tekeli Rektörümüzü Ziyaret Etti
4 Nisan 2018, Çarşamba
Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz ve Uşak İl Koordinatörü Mehmet Tekeli Rektörümüzü Ziyaret Etti

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz ve Uşak İl Koordinatörü Mehmet Tekeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a ziyarette bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan ve ‘TR33’ olarak sınıflandırılan bölgede ülke kalkınmasına katkı veren her türlü çalışmayı desteklediklerini ve bu konuda Uşak Üniversitesi ile her zaman işbirliği içinde olduklarını belirterek başta Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm üniversite personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Uşak Üniversitesi’nin dericilik,tekstil ve seramik alanında (DTS) bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması projesinin pilot yükseköğretim kurumu olduğunu söyleyerek bu konuda Üniversitemizin, ülkemizin kalkınma hedefleri doğrultusunda projeler üreterek konuyla ilgili tüm kurumlarla işbirliği içinde olduğunu ifade etti.