HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Güncel Sorunlar ve Yüksek Din Öğretimi Kurumları Paneli Gerçekleştirildi
4 Nisan 2018, Çarşamba
Üniversitemizde Güncel Sorunlar ve Yüksek Din Öğretimi Kurumları Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İslam Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Üni Aktif Öğrenciler Topluluğu tarafından 29 Mart 2018 tarihinde Güncel Sorunlar ve Yüksek Din Öğretimi Kurumları paneli gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan panele Uşak İl Müftüsü Eyüp Baldemir, İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Habil Şentürk, AK Parti Başkan Vekili Ali Işık, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Ömer Ünsal, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaya, İmam Hatip Platformu Başkanı Ali İhsan Uzun, Üni Aktif Öğrenciler Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Habip Gül, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kuran tilavetinin ve açılış konuşmalarının ardından panelistler Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam ve Mezhepler Tarihi A.B.D Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Avni İlhan, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi A.B.D. Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Parladır ve Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi A.B.D Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Çelikel, yüksek din öğretimi ve güncel sorunlar ile ilgili sunumlarını yaparak soruları cevapladılar.