Ana Sayfa / Haberler / TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimleri Düzenlendi
22 Ekim 2024, Salı
TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimleri Düzenlendi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanı için 14 Ekim 2024 tarihinde, Fen, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Alanı için 18 Ekim 2024 tarihinde TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimlerde UTTO proje destek birimi öğretim görevlisi Dr. Gülşah Başkan eğitmen olarak yer aldı.

Eğitimlerde, TÜBİTAK 2209-A ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tanıtıldı. Eğitimler kapsamında, bilimsel araştırma yöntemleri, proje döngüsü yönetimi, proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verilerek, proje başlığı, projenin özgün değeri, projenin yaygın etkisi/ekonomik değeri, iş zaman çizelgesi ve proje bütçesinin nasıl yazılması gerektiği anlatıldı.

Eğitimler katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.