HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, ADIM Üniversiteleri Toplantısına Katıldı
19 Ekim 2024, Cumartesi
Rektör Savaş, ADIM Üniversiteleri Toplantısına Katıldı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ve 18 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen ADIM Üniversiteleri Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısına katıldı.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Savaş’ın yanı sıra Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoğlu ve üniversitemizin idari birim temsilcileri katıldı.

Eğitim öğretim, yönetim, AR-GE ile sosyal, kültürel ve teknik alanda iş birliğini sağlamayı, ortak sorunlara ortak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan toplantıya katılan 18 üniversite iş birliği yapılabilecek konularda görüş alışverişinde bulundu.

ADIM Üniversitelerinden Filistin Bildirgesi

Açılış töreninde ADIM Üniversiteleri Rektörleri, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mahmut Yazıcı tarafından okunan ADIM Üniversiteleri Filistin Bildirgesi’ne eşlik ederek, Filistin’de devam eden katliam ve soykırım kınandı.

Açılış programının ardından PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gün boyu devam eden toplam dört oturumda idari birim toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıların sonunda ise genel değerlendirme toplantısı yapıldı.