Ana Sayfa / Haberler / Vali Dr. Aktaş’tan, Rektörümüz Prof. Dr. Savaş’a İade-i Ziyaret
10 Ekim 2024, Perşembe
Vali Dr. Aktaş’tan, Rektörümüz Prof. Dr. Savaş’a İade-i Ziyaret

Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Aktaş, Rektör Prof. Dr. Savaş’a misafirperverlikleri için teşekkür etti. Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkılarına dikkat çeken Vali Aktaş, şehrin gelişimi için üniversitenin önemli bir role sahip olduğunu vurgulayarak akademik ve idari personel ile öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Savaş ise nazik ziyareti için Vali Dr. Aktaş’a teşekkür ederek, Uşak Üniversitesi’nin yerel ve bölgesel kalkınmaya olan katkılarını sürdüreceğini ifade etti. Üniversitenin, şehirle iş birliği içinde yürüttüğü projelerin önemine değinen Rektör Savaş, “Uşak Üniversitesi olarak, ilimizin gelişimi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sayın Valimizin desteği de bizim için çok değerli.” ifadelerini kulandı.