Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'tan, Vali Dr. Naci Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
1 Ekim 2024, Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Valiliğine atanan Vali Dr. Naci Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş yeni görevinden dolayı Vali Dr. Aktaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve görevinde başarılar diledi. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Savaş, “Uşak’a yapacağınız hizmetlerin şehrimize büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi ailesine çalışmalarında başarılar diledi ve teşekkürlerini iletti.