HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Şanlı Ordu, Şanlı Bayrak” Adlı Fotoğraf Sergisi Açıldı
2 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemizde “Şanlı Ordu, Şanlı Bayrak” Adlı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi ve Medya Atölyesi Topluluğu tarafından hazırlanan “Şanlı Ordu, Şanlı Bayrak” adlı fotoğraf sergisi 30 Mart 2018 tarihinde sanat galerisinde açıldı.

Küratörlüğünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Murat Öntuğ, Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı, Dr. Öğretim Üyesi Özlem Duğan ve Dr. Öğretim Üyesi Zülfiye Acar Şentürk’ün yaptığı serginin açılışına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, HaberTürk Televizyonu Haber Müdürü İhsan Yılmaz HaberTürk Haber Spikeri Didem Arslan Yılmaz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Murat Öntuğ, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz (TSK) tarafından hudutlarımızda ve bölgemizde güvenliğin ve istikrarın sağlanması amacıyla, Afrin’de, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkının bu örgütlerin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Harekâtı”nın haklılığını, şanlı ordumuzun gücünü ve geleceğimiz olan gençlerimize; vatan sevgisi, bayrak sevgisi gibi değerlerimizi bir kez daha hatırlatmak ve devletimize olan desteklerinin perçinlenmesinin sağlanması amacıyla, yaklaşık 33 bin öğrencisi bulunan Uşak Üniversitesi kampüsünde böylesi bir sergi açtıklarını belirterek başta fotoğrafları bizimle paylaşan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve tüm destek olanlara teşekkür etti.