HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Akademik Gelişim Programı (AGEP) Eğitimleri Tamamlandı
10 Temmuz 2024, Çarşamba
Akademik Gelişim Programı (AGEP) Eğitimleri Tamamlandı

Üniversitemize yeni katılan öğretim elemanlarının üniversiteye uyumunu kolaylaştırmak ve araştırma-geliştirme, toplumsal katkı alanlarındaki faaliyetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla tasarlanan Akademik Gelişim Programı (AGEP) eğitimleri 3-13 Haziran 2024 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak düzenlendi.

AGEP kapsamında; Akademik Yaşam ve Kariyer Gelişimi, Engelsiz Üniversite, Psikolojik Yardım Süreçleri, Akademik Performans Verilerinin Bireysel ve Kurumsal Değerlendirme Süreçleri, Araştırma Ekosisteminin Tanıtılması, Uluslararasılaşma, Ortak Diploma Programları, Uluslararası Öğrenciler, Sanayi ile İşbirliği ve Fikri Mülkiyet Hakları, Toplumsal Katkı, Kurumsal Gelişim ve Değerlendirme ve Kurumsal Entegre Bilgi Yönetim Sistemi olmak üzere 9 modülde eğitim verildi.

Eğitimde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Doç. Dr. Erkan Tetik, Doç. Dr. Atike İnce Yardımcı, Doç. Dr. Yaser Açıkbaş, Doç. Dr. Erkan Halay, Doç. Dr. Tolga Kargın, Doç. Dr. Hakan Boz, Doç. Dr. Ayşenur Tarakçıoğlu Altınay, Doç. Dr. Eren Öner, Öğr. Gör. Dr. Emine Kayhan, Gör. Dr. Özkan Bal, Öğr. Gör. Dr. Fatih Yalçın, Arş. Gör. Mehmet Atılgan, Psikolog Merve Uçak ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Faruk Alabay eğitmen olarak yer aldı.