Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Roma Döneminde Seramik” Adlı Konferans Gerçekleştirildi
29 Mart 2018, Perşembe
Üniversitemizde “Roma Döneminde Seramik” Adlı Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Arkeoloji Topluluğu tarafından “Parion Antik Kenti Buluntuları Işığında Roma Döneminde Seramik’’ adlı konferans üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisinde 26 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Konferansa Lidya Bölgesi Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Birol Can, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr.Rainer Maria Czıchon, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmacı Dr. Öğretim Üyesi Hasan Ertuğ Ergürer Roma seramiklerinin başlıca özelliklerinden bahsederek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Konferans Doç. Dr. Birol Can’ın Yrd. Doç. Dr. Hasan Ertuğ Ergürer’e üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.