HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi İle Novi Pazar Devlet Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
29 Mayıs 2024, Çarşamba
Uşak Üniversitesi İle Novi Pazar Devlet Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Uluslararası ağını her geçen gün genişleten Uşak Üniversitesi bir işbirliği protokolüne daha imza attı.

Uşak Üniversitesi ile Novi Pazar Devlet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Uşak Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın imzaladığı protokolü 5. Uluslararası Hafta (International Staff Week) kapsamında Uşak Üniversitesinde bulunan Novi Pazar Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zana Dolicanin imzaladı.

Rektör Savaş, Uşak Üniversitesinin yaptığı bu yeni ikili işbirliğinin herkese hayırlı olmasını dilediğini belirtirken; “Hem öğrencilerimizin hem de personelimizin uluslararası alanda kendileriyle ilgili çalışmaları incelemeleri ve yenilikleri takip etmeleri çok önemli. Biz vizyonu geniş, yeniliklere açık, dünyayı takip eden ve alanında bir adım önde bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu yaptığımız anlaşmalar da bu hedeflere ulaşmak için önemli’’ ifadelerini kullandı.

Novi Pazar Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zana Dolicanin ise 5. Uluslararası Hafta kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden ve Uşak Üniversitesinin ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek imzalanan protokolle iki üniversite arasında işbirliğini daha da geliştireceğini belirtti.