Ana Sayfa / Haberler / Öğrencilerden DTS’ye Ziyaret
27 Mayıs 2024, Pazartesi
Öğrencilerden DTS’ye Ziyaret

"İklim İçin Tasarla: Tasarım Temelli Uygulamalarda Öğrenme ve Kalıcılık" isimli projenin pilot uygulamaları kapsamında Ümmü Baykan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim alan ortaokul öğrencileri Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Delen koordinatörlüğünde yürütülen ve "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında desteklenmesine karar verilen 223K222 numaralı "İklim İçin Tasarla: Tasarım Temelli Uygulamalarda Öğrenme ve Kalıcılık" isimli projenin pilot uygulamaları kapsamında öğrenciler DTS Tasarım Merkezini ziyaret edip bilgiler aldı. Öğrenciler ziyarette DTS Tasarım Merkezinde proje uygulamalarında hazırladıkları tasarımları uzmanlarla tartışma şansı yakaladı. Proje kapsamında seçilen prototiplerin ürüne dönüştürülmesi süreci proje araştırmaları ile takip edilecek.