HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Öğrencilerimizden Çanakkale Zaferi Piyesi
17 Mart 2018, Cumartesi
Öğrencilerimizden Çanakkale Zaferi Piyesi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Bilgi ve Değerler Öğrenci Topluluğu organizasyonuyla İslami İlimler Fakültesi Arapça Hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından Arapça olarak “Çanakkale Zaferi” adıyla hazırlanan piyes canlandırıldı.

Programa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldırım, Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Adem Duru, İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşti.

Bilgi ve Değerler Öğrenci Topluluğu Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Orhan Parlak, İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Hüseyin Yaşar ve Rektör Vekili Prof.Dr. Ömer Karahan'ın açılış konuşmalarının ardından öğrencilerimiz ''Çanakkale'' Şiirini Arapça ve Türkçe olarak seslendirdi.

Şiir dinletisinin ardından İslami İlimler Fakültesi Arapça hazırlık sınıfı öğrencileri, ''Çanakkale Zaferi''adlı piyesi sahnelediler.

Program, piyesin yapım ve yönetmenliğini yapan Öğretim Görevlisi Dr. H. İbrahim Kocabıyık'ın teşekkür konuşmasının ardından sona erdi.