Ana Sayfa / Haberler / Türk Kızılayı Uşak Şubesinden Uşak Üniversiteli Öğrencilere Ramazan Yardımı
29 Mart 2024, Cuma
Türk Kızılayı Uşak Şubesinden Uşak Üniversiteli Öğrencilere Ramazan Yardımı

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Birimi ve Türk Kızılayı Uşak Şubesi işbirliğinde, Üniversitemizde maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize destek sağlamak amacıyla yardım gerçekleştirildi. Yardım programı Üniversitemizde Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ile Türk Kızılayı Uşak Şubesi yetkilileri ile görevlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türk Kızılayı tarafından gıda alışveriş çekleri ve her öğrenci için 2’şer adet Kızılay gıda paketi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Birimince tespit edilen ekonomik durumu yetersiz öğrencilere ulaştırıldı. Yardım alan öğrenciler içerisinde depremzede öğrenciler, uluslararası öğrenciler gibi özel durumu olanlar da bulunuyor.

Programda Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş tarafından desteklerinden dolayı Türk Kızılayı Uşak Şube Başkanı Yaşar Kasım’a teşekkür plaket takdim edildi.

Yardımların dağıtımının ardından öğrencilerimize Üniversitemiz yemekhanesinde iftar yemeği verildi.