Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi Bir Kez Daha Dünya Fuarlarında
21 Mart 2024, Perşembe
Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi Bir Kez Daha Dünya Fuarlarında

Uşak Üniversitesi Deri Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından; 20 yılı aşkın süredir Avrupa'daki birçok büyük marka için ev tekstili ürünleri üreten ve yoluna Coté Blanc markasıyla yoluna devam eden ev tekstili firması Yön Pamuklu Dokuma için katma değerli ürünler tasarlandı. Firma tarafından seçilen tasarımlar yapılan kritiklere göre DTS Tasarım Merkezi tarafından düzenlenerek firmaya özel koleksiyonlar hazırlandı.

Uluslararası birçok fuara düzenli olarak katılan Yön Pamuklu Dokuma firması, 2024 yılı şubat ayı içerisinde Fransa’da gerçekleşen Paris Premier Vision fuarına DTS Tasarım Merkezi tasarımlarıyla katıldı. 2023 Sonbahar itibarıyla DTS Tasarım Merkezi ile çalışmalarına başlayan firma, tasarım merkezimizden aldığı tasarımları paydaşlarıyla buluşturdu. İlk etapta Fransa ve Hollanda markalarına satışı gerçekleşen DTS Tasarım Merkezi koleksiyonlarının satış oranlarının yükseleceğinden umutlu olduğunu belirten firma sahibi Selen Çiftçi, DTS Tasarım Merkezi iş birliği ile ortaya çıkan tasarımları uluslararası alanda ve e- ticaret platformlarında alıcılarıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.