Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, Üniversitemiz Binicilik ve Cirit Topluluğu İle Bir Araya Geldi
3 Mart 2018, Cumartesi
Rektörümüz, Üniversitemiz Binicilik ve Cirit Topluluğu İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak At Çiftliğinde Üniversitemiz Binicilik ve Cirit Topluluğu ile bir araya gelerek öğrencilerimizle sohbet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Cirit’in bir diğer deyimle Çavgan’ın Türklerin yüzyıllardan beri oynadığı bir ata sporu olduğunu belirterek özellikle Uşak’ta cirit oyununun hala önemini koruduğunu söyledi. Uşak Üniversitesi olarak özellikle öğrencilerimizin cirit ve biniciliğe olan ilgilerinden memnun olduklarını ifade eden Rektörümüz ‘‘Öğrenci topluluklarımızın yaptıkları faaliyetleri önemsiyoruz. Özellikle de kültürümüzü yaşatacak ve ileriki nesillere aktaracak çalışmaları yürekten destekliyoruz. Bu bağlamda  Üniversitemiz Binicilik ve Cirit Topluluğu’na çalışmalarında başarılar diliyorum.’’şeklinde konuştu.