HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Sivaslı Meslek Yüksekokulu ile Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
1 Mart 2018, Perşembe
Üniversitemiz Sivaslı Meslek Yüksekokulu ile Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık, Sivaslı MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Soba, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nüket Altındal ile Öğr. Gör. Murat Yılmaz, Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ümit Zorlu ve Sivaslı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlker Yelken katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, işbirliği protokolünün genel ve mesleki kurslar düzenlenmesine yönelik olduğunu belirterek imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi ve üniversite-şehir bütünleşmesinin önemine değindi.

Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık ise başta Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere, Sivaslı Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine ve Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederek protokolün hayırlı olmasını diledi.