HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
28 Şubat 2018, Çarşamba
Üniversitemizde “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde 22 Şubat 2018 tarihinde “TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışması bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Sinema Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Tolga Akkuş, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlileri Doç. Dr. Meral Özçınar, Doç. Dr. Yasemin Kılıçarslan, Doç. Dr. Murat Sezgin, Yrd. Doç. Dr. Devrim İnce ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Konuşmacı Tolga Akkuş, TRT Genç İletişimciler Yarışması hakkında bilgi verdi. Yarışmanın katılım koşullarından bahseden ve öğrencilerin bu yarışmaya katılması gerektiğine dikkat çeken Tolga Akkuş “"Elimizdeki telefonlar her şey için yeterli. Elbette bu bir profesyonel ekipman değil, fakat ödül alan işlerin çıkması için yeterli" dedi.

Yarışmaya katılımın sadece lisans düzeyinde kalmasını istemediğini sözlerine ekleyen Tolga Akkuş bu yarışmaya önlisans ve yüksek lisans öğrencilerinin de katılabilmesi için gerekli mücadeleyi sürdürdüğünü de sözlerine ekledi. Asıl işinin yeni medya olduğunu ifade eden Tolga Akkuş son olarak "Benim dayım veya bir tanıdığım yok. Sıradan bir memur çocuğuyum buralara gelmemin altında zamanında sosyal medyada yaptıklarım ve başarım yatıyor" dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerimizin sorularını yanıtlayıp onlarla fotoğraf çektiren Tolga Akkuş etkinlik için Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ’a teşekkür etti.