Ana Sayfa / Haberler / Uşak Defterdar Vekili Birsen Tokaç, Vergi Haftası Dolayısıyla Rektörümüzü Ziyaret Etti
27 Şubat 2018, Salı

Uşak Defterdar Vekili Birsen Tokaç, Gelir Müdürü V. Metin Kısa ve Vergi Dairesi Müdürü Şaban Özsoy, bu yıl 26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında 29’uncusu düzenlenecek olan geleneksel “Vergi Haftası” dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Uşak Defterdar Vekili Birsen Tokaç, Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi.  Uşak Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik bilgilendirme standı açacaklarını ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencilerine hitaben bir söyleşi yapacaklarını anlatan Birsen Tokaç, verdikleri destekten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti ve hafta nedeniyle hazırlanan kokarttı ve çiçeği takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulmasının önemine değinerek, Uşak Üniversitesi olarak Vergi Haftası etkinliklerine destek olduklarını belirtti.