HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İslami İlimler Fakültesi Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı
22 Şubat 2018, Perşembe
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İslami İlimler Fakültesi Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 20 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan,  Prof. Dr. Metin Gümüş, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nazım Bayrakdar ile Yrd. Doç. Dr. Nurullah Denizer ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda Fakülte Sekreteri Süleyman Kozak, İslami İlimler Fakültesi hakkında bir sunum yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise yaptığı konuşmada akademik çalışmaların arttırılması konusunda temennilerde bulunarak şunları söyledi: “İlahiyat eğitiminde, İslami İlimler Fakültesi olarak öğrencilerimizi en doğru bilgilerle donatmalı, dinimizi, Kuran-ı Kerim’i en doğru şekilde öğretmeliyiz ki onlarda topluma doğru şekilde aktarsınlar. Toplumumuzu ilim konusunda ileriye taşıyacak çalışmalar yapmalıyız. Bilim insanı kendini her zaman geliştirmeli. O nedenle bizim daha çok çalışmamız lazım, üretmemiz lazım ki gelişelim. Hayatta çok çalışmaktan ölen yoktur. Üniversitemiz için, ülkemiz ve devletimiz için herkes kendine düşen görevi yerine getirmelidir. Bu nedenle akademisyenler olarak bize çok görev düşüyor. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.