HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İsrail Al-Qasemi Academic College ile İş Birliği Protokolü İmzalandı
3 Mayıs 2023, Çarşamba
İsrail Al-Qasemi Academic College ile İş Birliği Protokolü İmzalandı

Uşak Üniversitesi ve İsrail’de bulunan Al-Qasemi Academic College arasında ortak akademik iş birliğinin yanı sıra öğrenci ve öğretim üyesi değişimini de içeren ikili iş birliği protokolü imzaladı.

 

İsrail’de yer alan Al-Qasemi Academic College Akademik Programlar ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Dr. Abeer Watted, Rektörlük Ofisi Koordinatörü Nahgam Bshara ve Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörü Dr. Afnan Gharra Mawassi'den oluşan bir heyet Uşak Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Vekili Prof. Dr. Kenan Taş ile bir görüşme gerçekleştiren heyet, ortak akademik iş birliğinin yanı sıra öğrenci ve öğretim üyesi değişimini de içeren işbirliği protokolü imzaladı. İş birliği protokolünü Uşak Üniversitesi adına Prof. Dr. Kenan Taş ile Al-Qasemi Academic College adına Dr. Abeer Watted imzaladı. İmza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Çavaş, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Erkan Tetik ve Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir Emre Kıyak, Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Tarhan ve İkili İşbirliklerinden Sorumlu Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kargın katıldı.


İmza töreninin ardından üniversitede incelemelerde bulunan heyet Eğitim Fakültesine giderek fakülte yönetimi ve akademik personel ile eğitim alanında yapılabilecek ortak işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.