HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde Depremzede ve İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Erzak Kolisi Dağıtılarak İftar Verildi
13 Nisan 2023, Perşembe
Uşak Üniversitesinde Depremzede ve İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Erzak Kolisi Dağıtılarak İftar Verildi

Uşak Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde yer alan yemekhanede, Uşak’ta bulunan depremzede öğrencilere, uluslararası öğrencilere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere Hayırsever Nuri Özyozgat’ın katkılarıyla erzak kolisi dağıtılarak iftar verildi.

İftara, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Hayırsever Nuri Özyozgat, depremzede öğrenciler, uluslararası öğrenciler ve ihtiyaç sahibi öğrenciler katıldı. 

Öğrencilerle iftar yemeğinde buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Savaş, öğrencilerin Ramazan ayını tebrik ederek kendileriyle bir süre sohbet etti. Prof. Dr. Ekrem Savaş, depremin ilk anından itibaren depremzede öğrencilerimizle iletişim kurduklarını ve tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içinde depremzedelerimizin yaralarının sarıldığını söyledi. İftara katılan öğrencilerin taleplerini dinleyen Prof. Dr. Savaş, ‘‘Öğrencilerimize kapılarımız her zaman açık. Şehrimizin tüm kurumları, STK’ları ve hayırseverleri depremzede öğrencilerimizin yanında. Bugünkü iftarımıza ve erzak dağıtımına vesile olan Hayırsever Nuri Özyozgat’a teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin katkılarının önemli olduğunu ifade etmek isterim. Mübarek Ramazan ayının bereketi ile daha mutlu günleri millet olarak yaşayacağımızın düşüncesi içerisinde Ramazan ayımızın mübarek olmasını temenni ediyorum.’’ şeklinde konuştu. 

Hayırsever Nuri Özyozgat, öğrencilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyleyerek, ‘‘Depremzede öğrencilerimizin, uluslararası öğrencilerimizin ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.’’dedi.