Ana Sayfa / Haberler / Teknik Bilimler MYO’dan Depremzede Çocuklara Moral Etkinlikleri
8 Nisan 2023, Cumartesi
Teknik Bilimler MYO’dan Depremzede Çocuklara Moral Etkinlikleri

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu sosyal sorumluluk gurubunda yer alan ve Tekstil Teknolojisi programında görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Pınarlık, Makine programında görev yapan Öğr. Gör. Gökhan Yıldırım ile üniversitemizin birçok farklı biriminde okuyan gönüllü öğrencilerimizden oluşan bir grup 7-28 Mart tarihleri arasında Uşak Kız KYK yurdunda kalan depremzede ailelerin çocukları için moral etkinlikleri düzenledi.

Etkinliklerde çocuklara kağıt katlama sanatı, keçeden oyuncak yapımı, tiyatro gösterimi, yüz boyama etkinlikleri yapıldı. Üniversitemiz öğrencileri de çocuklara hem etkinliklerde yardımcı oldular hem de onlarla oyunlar oynayarak güzel vakit geçirmelerini sağladılar.