Ana Sayfa / Haberler / TÜBITAK ARDEB 1001 Projeleri Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
20 Mart 2023, Pazartesi
TÜBITAK ARDEB 1001 Projeleri Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından “Fen, Mühendislik ve Sağlık Bilimlerinde TÜBİTAK 1001 Projeleri Hazırlama Eğitimi” 17 Mart tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T4 Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime Afyon Kocatepe Üniversitesinden Prof. Dr. Atilla Evcin eğitmen olarak katıldı. TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programının Tanıtımı ve Değerlendirme Sürecinin anlatılmasıyla başlayan eğitimde proje başlığı, projenin özgün değeri, projenin yaygın etkisi/ekonomik değeri, iş zaman çizelgesi, proje bütçesinin nasıl hazırlanacağı konusunda bilgi verildi.

Eğitimin ikinci aşamasında akademisyenlerimizin yazmış olduğu projeler üzerinden proje revizyonları yapılarak, proje yazımında karşılaşılan en sık hatalar tartışıldı. Eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.