HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinin Deprem Bölgesine Giden Personelleri Döndü
27 Şubat 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesinin Deprem Bölgesine Giden Personelleri Döndü

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında bölgeye kurtarma ve yardım faaliyetlerinde bulunmak için gönüllü giden Uşak Üniversitesi personelleri bölgeden döndü.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, deprem bölgesinden dönen personellerle bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve onlara deprem bölgesindeki çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Deprem bölgesinden dönen personele teşekkür belgesi veren Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Depremin ilk gününden itibaren Uşak Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Depremzede öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için koordinasyon merkezimiz iş başında. Bölgenin ihtiyacı olan malzemeleri hazırlayıp AFAD koordinasyonunda bölgeye ulaştırdık. Deprem bölgesinden gelen talep üzerine gönüllü personellerimizi bölgeye yolladık. Deprem bölgesine giden arkadaşlarımız kendilerine verilen tüm görevleri yerine getirdiler ve döndüler. Bölgeye giden personellerimize, yardım ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen tüm Uşak Üniversitesi Ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.