HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Bakan Kasapoğlu Öğrencileri Sevindirdi
3 Şubat 2023, Cuma
Bakan Kasapoğlu Öğrencileri Sevindirdi

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Yönetimi ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş protokole imza attılar. Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Yönetim Binasında imzalanan protokole göre Spor TOTO Teşkilat Başkanlığı, üniversitemizin açık/kapalı spor tesis ve sahaları için destek olacak.

Rektör Prof. Dr. Savaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu daha önceden üniversitemizi ziyaret etti, gençlerle buluştu ve 1 Eylül Yerleşkemiz içerisinde yapımı devam eden stadyumumuzda incelemelerde bulundu. Bu ziyarette Bakanımız Uşak Üniversitesi Kapalı ve Açık Spor Alanları ile Stadyum Tribün yapımında kullanılmak üzere bizlere kaynak ayıracaklarının müjdesini verdi. Bu noktada Üniversitemiz ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı arasında bir protokol imzalandı. Her zaman sporu destekleyen ve gençliğin yanında yer alan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilatına ve emeği geçen herkese, şahsım ve Uşak Üniversitesi öğrencileri adına teşekkür ederim.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan yurtlar sayesinde Uşak Üniversitesini kazanan öğrencilerin barınma sorunu da yaşamadığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Savaş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yaptığı yatırımlar sayesinde öğrencilerimiz, personelimiz ve Uşak halkımız son sistemlerle donatılmış tesislere sahip oluyor, kentimiz gelişiyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleri ile tamamlanacak olan Uşak Üniversitesi Kapalı ve Açık Spor Alanları ile stadyum kentimiz ve öğrencilerimiz için çok faydalı olacak.” şeklinde konuştu.

Uşak Üniversitesi öğrencileri Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden stadyumun Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile tamamlanacağını öğrenen öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti.