HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / FEDEK Değerlendirme Takımı, Fen Edebiyat Fakültesi Programlarının Akreditasyon Başvurularını Değerlendirdi
31 Ocak 2023, Salı
FEDEK Değerlendirme Takımı, Fen Edebiyat Fakültesi Programlarının Akreditasyon Başvurularını Değerlendirdi

Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) Değerlendirme Takımı, 22-24 Ocak 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde bulunan Arkeoloji, Coğrafya, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Sanat Tarihi, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinin “Program Akreditasyonu” başvurularını değerlendirmek üzere üniversitemizdeydi.

FEDEK Değerlendirme Takımı iki günlük ziyaretin son gününde; Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş'ın da katılımlarıyla Üniversitemiz Senato toplantı odasında çıkış bildirimi toplantısı gerçekleştirerek bir değerlendirme raporu sundu.

FEDEK Ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Fen Edebiyat Fakültemizde program akreditasyonu başvurusu yapan bölümlerimizin özverili çalışmalarının karşılığını bulacağına inanıyorum. Uşak Üniversitesi olarak temel gayemiz tüm birimlerde kaliteyi yakalayarak, eğitimin niteliğini en üst seviyeye çıkarmaktır.”dedi.