HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / USDEM’den “100. Yıl’a Merhaba” Konseri
2 Ocak 2023, Pazartesi
USDEM’den “100. Yıl’a Merhaba” Konseri

Uşak Üniversitesi Dans Etkinlik ve Müzik Topluluğu (USDEM), 30 Aralık’ta Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde verdikleri “100. Yıl’a Merhaba” konseriyle dinleyenleri coşturdu.

Doğukan Çetinkaya ve Mehmet Çağdaş Bozkurt’un sanat yönetmenliğinde gerçekleşen konsere, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Sinan Gürcüoğlu, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

USDEM konserde dillere pelesenk olmuş farklı tarzda 20 şarkı seslendirdi. Konserde vokallere birimin dansçıları da eşlik etti.

Yoğun ilgi gören konser sonrası Vali Dr. Ergün ve Rektör Savaş, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dilediler.

Konserin sonunda, Vali Dr. Turan Ergün ve Rektör Prof. Dr. Savaş, USDEM Başkanı Doğukan Çetinkaya’ya, USDEM 2. Başkanı Mehmet Çağdaş Bozkurt'a ve USDEM Danışmanı Doç. Dr. Mehmed Zahid Çögenli’ye teşekkür plaketi verdi.