HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Anne-Baba Üniversitesi İkinci Grup Eğitimleri Tamamlandı
29 Aralık 2022, Perşembe
Anne-Baba Üniversitesi İkinci Grup Eğitimleri Tamamlandı

2022 Uşak Aile yılı Projesi kapsamında; Uşak Üniversitesi ile Uşak Valiliği koordinesinde başlatılan Anne-Baba Üniversitesi ikinci grup eğitimleri 28 Aralık 2022 tarihinde tamamlanarak kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika törenine Uşak Vali Yardımcısı Ramazan Kıyak, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Uşak Valiliği Özel Kalem Müdürü Dr. Buğra İnal, İskender Pala İl Halk Kütüphanesi Müdürü Serdar Cangaz, Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma Uygulama Merkez Müdürü Dr. Dilek Erol ve Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Taşdere, eğitim veren uzmanlar, kursiyer anne-babalar ve çocukları katıldı.

25 Ekim- 28 Aralık 2022 tarihleri arasında toplam 30 anne-babaya 10 hafta boyunca haftada 3 saat olmak üzere alanında uzmanlar ve akademisyenler tarafından; çocuk gelişimi ve eğitimi, evlilik ve aile hayatı, aile yaşam becerileri, okul ve aile, değerlerin edinilmesinde ailenin rolü, hukuk okuryazarlığı, sağlık okuryazarlığı, ailede bilinçli medya kullanımı, aile bütçesi ve kaynak yönetimi, ailede din ve ahlak eğitimi konularında eğitimler verildi.

Anne-Baba Üniversitesinin ikinci eğitim grubuna katılım sağlayan ailelere, eğitimin gerçekleşmesini sağlayan uzmanlarımıza teşekkür eder ilimize hayırlı olmasını dileriz.