Ana Sayfa / Haberler / ''Sigara Bağımlığı ve Gençlik'' Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
27 Aralık 2022, Salı
''Sigara Bağımlığı ve Gençlik'' Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü, Yabancı Diller Topluluğu ve Filoloji Topluluğu işbirliği ile 22 Aralık 2022 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde “Sigara Bağımlılığı ve Gençlik” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikte Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ufuk Berberoğlu sigaranın insan sağlığına zararlarını, sigaranın topluma ve çevreye zararlarını, ülkemizde ve dünyada sigara kullanım oranlarını ve dumansız ve temiz bir çevre için sigarayı bırakmanın önemini anlattı.

Üniversitemiz öğrencileri, idari ve akademik personelinin katıldığı etkinlik Prof. Dr. Ufuk Berberoğlu’na üniversitemiz adına teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.