HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosu Öğrenci Talepleri Konusunda Aktif Rol Alıyor
14 Kasım 2022, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Öğrenci Senatosu Öğrenci Talepleri Konusunda Aktif Rol Alıyor

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş ve Öğrenci Senatosu Başkanı Ziraat Fakültesi öğrencisi İrem Akın ile Başkan Yardımcısı Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Meliha Mutlu’dan oluşan heyet; Güzel Sanatlar Fakültesi bölüm başkanlarıyla bir araya gelerek, Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinin talepleri hakkında ve üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Dekan Prof. Dr. İncilay Yurdakul, Güzel Sanatlar Fakültesini tanıtarak, öğrencilerin talep, öneri ve isteklerini iletti. Bologna Bilgi Paketleri ile ders müfredatları konularında sunum gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi, Deri Tekstil ve Seramik Merkezi ve Sanayi ile ortak projelerin hazırlanarak öğrencilerimizin bu projelerde görev almasının teşvik edilmesi, Uşak’taki kurumlarla projeler gerçekleştirilmesi, üniversitemizin farklı fakülteleriyle disiplinler arası projelerin yürütülmesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatları Bölümünün aktive edilmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı temenni ve dileklerin ardından sona erdi.

Toplantıya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İncilay Yurdakul, Dekan Yardımcısı Doç. Şirin Koçak Özeskici, Dekan Yardımcısı ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Koçak, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal Sezer, Resim Bölüm Başkanı Doç. Evrim Özeskici, Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Gürler ile fakülte Kalite Komisyon Üyesi Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yeşim Aksoy Şaştım katıldı.