Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu Şehit Mehmet Çetin Z Kütüphanesi Açılışına Katıldı
6 Şubat 2018, Salı
Öğrencilerin kitapla buluşmalarını sağlamak, konforlu bir ortamda kitap okumalarını ve bilgiye erişimlerini sağlamak için Zenginleştirilmiş Kütüphane projesi kapsamında tamamlanan Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu Şehit Mehmet Çetin Z Kütüphanesi Valimiz Salim Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yalçın Baysal, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve Şehit Mehmet Çetin’in babası Hüseyin Çetin tarafından açıldı.