HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / TÜBİTAK 2209-A ve TÜBİTAK 2209-B Projeleri Bilgilendirme Eğitimleri Devam Ediyor
10 Kasım 2022, Perşembe
TÜBİTAK 2209-A ve TÜBİTAK 2209-B Projeleri Bilgilendirme Eğitimleri Devam Ediyor

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Deniz Uçar ve İktisat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülten Demiral’ın moderatörlüğünde 4 Kasım ve 8 Kasım tarihlerinde TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B projeleri hakkında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

UTTO Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından verilen eğitimde, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek miktarı, başvuru koşulları, proje ekibinin oluşturulması, başvuru esnasında gerekli belgeler ve proje değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğin ikinci bölümünde proje başvuru formları üzerinden projenin özgün değeri, hedefleri, iş paketleri ve risk yönetimi gibi kısımların nasıl yazılması gerektiği anlatıldı.

Öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.