Ana Sayfa / Haberler / Madde Bağımlılığı İle Mücadele Konulu Konferans Gerçekleştirildi
4 Kasım 2022, Cuma
Madde Bağımlılığı İle Mücadele Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından “Metamfetamin Bağımlılığını Anlamak” konulu konferans düzenlendi.

Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Okan Ekinci tarafından verilen konferans Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşti.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte Doç. Dr. Ekinci; madde bağımlılığının ne olduğu ile ilgili bilgi verdi. Metamfetamin kullanımının, bireyin fiziksel ve mental sağlığı ile toplum üzerindeki etkilerini anlatan Doç. Dr. Ekinci metamfetaminin, zihni, gençliği ve geleceği tüketeceğine dikkat çekerek bağımlılığının tedavisinde neler yapıldığına dair bilgiler aktardı.

Konferans, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube personeli tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda seminer verilmesi ve soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.