Ana Sayfa / Haberler / Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri Yazma Eğitimi Devam Ediyor
1 Kasım 2022, Salı
Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri Yazma Eğitimi Devam Ediyor

Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri Yazma Eğitimi, Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje (UTTO) Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından Doç. Dr. Fulya Akyıldız moderatörlüğünde, Kamu Yönetimi Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla 27 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, proje yazma süreci, proje değerlendirme kriterleri, sürdürülebilir proje hazırlama yöntemleri, proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verilerek, Zafer Kalkınma Ajansı Destek programları tanıtıldı.

Proje yazma eğitimi, Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında 2021 yılında desteklenmeye hak kazanan proje örneklerinin incelenmesi ve katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.