Ana Sayfa / Haberler / Zafer Teknopark 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
26 Temmuz 2022, Salı
Zafer Teknopark 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Toplantı öncesi Rektör Savaş, Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesini (Zafer Teknopark) Afyon il protokolü ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette, Zafer Teknopark’ta ofisleri bulunan firmaların ürettiği ürünler incelenerek yetkililerden bilgi alındı. Ziyaretin ardından Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi (Zafer Teknopark) A.Ş.’nin 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir tarafından 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve finansal raporlarının sunumu gerçekleştirilerek genel kurul tarafından yönetim kurulu faaliyet ve finansal raporları ile yönetim kurulu oylanarak oybirliği ile ibra edildi.

Zafer Teknopark’ta yeni yönetim belirlendi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Savaş Oldu

Üç yıllığına görev yapacak yeni yönetim kurulunun 13 kişiden oluşmasına oy birliği ile karar verilerek, oluşturulan yeni yönetim kurulunda Afyon Kocatepe Üniversitesinden 2, Uşak Üniversitesinden 2, Afyonkarahisar Belediyesinden 1, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasından 1, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasından 1, Uşak Ticaret Borsasından 1, Afyonkarahisar OSB’den 1, Uşak OSB’den 1, Dehşetiler Makina firmasından 1, Bilge Bilgisayar firmasından 1, Ağaoğlu Sağlık Ürünleri firmasından 1 temsilcisinin yer aldığı Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni yönetimi;

Yönetim Kurulu Başkanı Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, UTSO Temsilcisi Ramazan Gündağ, Dehşetiler Makina firmasını temsilen M. Melih Yurter, Artuk Aviation Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Ağaoğlu Sağlık Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Bilge Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Uğurluoğlu ve Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir’den oluştu.

Teknopark’ın 2022 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler, finansal yapısı ve gelecek vizyonu hakkındaki görüş ve planlamaların ele alındığı toplantıda, Zafer Teknopark A.Ş.’nin Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan yeni Teknopark bina inşaatına ilişkin değerlendirmeler yapılarak, toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Toplantının ardından Rektör Savaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.