Ana Sayfa / Haberler / KAP Bilgi Paylaşımı Toplantısı Gerçekleştirildi
4 Temmuz 2022, Pazartesi
KAP Bilgi Paylaşımı Toplantısı Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesinin 2022 Yılında dahil olduğu YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlık çalışmaları kapsamında, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Taş ile Kalite Koordinatörlüğü Personelleri Öğr. Gör. Dr. Emine Kayhan, Arş. Gör. Dr. Emre Şakar, Öğr. Gör. Barış Sardoğan ve Şef Nüket Sevcan Yörük tarafından 2020 yılında tam akreditasyona sahip olan Ege Üniversitesine kurumsal ziyaret gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Kurumsal Gelişimi Planlama ve İzleme Koordinatörlüğü ekibi ile gerçekleştirilen toplantıda, akreditasyon sürecinde yapılabilecek çalışmalar, değerlendiriciler tarafından dikkat edilen hususlar hakkında tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunuldu.