Ana Sayfa / Haberler / UYÖS-2022 Sınavı 9 Merkezde Gerçekleştirildi
1 Temmuz 2022, Cuma
UYÖS-2022 Sınavı 9 Merkezde Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (UYÖS)-2022, yurtdışından veya yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarına başvuru yapacak öğrenciler için 26 Haziran 2022 tarihinde, Uşak, Ankara,  Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Şanlıurfa ve Azerbaycan (Bakü) olmak üzere 9 merkezde gerçekleştirildi.

Sınav sonuçları 6 Temmuz 2022 tarihinde Uşak Üniversitesi web sayfasından ilan edilecek olup, adaylar başvuru sitesinden kişisel bilgileri ile sınav sonuçlarını alabilecekler.

UYÖS sonucu ile Üniversitemiz bölümlerini tercih eden adaylar öncelikli olarak yerleştirileceklerdir. Ayrıca Türkiye' de birçok üniversiteye UYÖS sonucu ile başvuru yapabilirler.

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim öğretim yılı yurtdışından ve yabancı uyruklu öğrenci başvuruları 7 Temmuz 2022 tarihi itibariyle web sitemizde ilan edilecek ve başvurular online olarak kabul edilecektir.