Ana Sayfa / Haberler / İİBF Lise Rehber Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi
4 Haziran 2022, Cumartesi
İİBF Lise Rehber Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü eğitimde iş birliği temasıyla 31 Mayıs tarihinde İİBF-B Blok Toplantı Salonunda düzenlediği etkinlikte, Uşak Merkez Liselerinde görev yapan 21 rehber öğretmenini ağırladı.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülçimen Yurtsever’in bölüm tanıtım konuşmasının ardından bölüm hocaları ve rehber öğretmenleri kendilerini tanıttılar. Üniversite tercih zamanının yaklaşması ile lise öğrencilerinin İşletme Bölümü ve üniversitemize kazandırılması hususunda rehber öğretmenler ile bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca bölüm hocaları ve rehber öğretmenler arasında ortak bilimsel projeler ve çeşitli sosyal aktiviteler yapılabileceğine dair önerilerin de geliştirildiği etkinlik teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.