HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Yeni Dünyada Pazarlamanın ve Markanın İtici Gücü Konuşuldu
2 Haziran 2022, Perşembe
Yeni Dünyada Pazarlamanın ve Markanın İtici Gücü Konuşuldu

Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından “Yeni Dünyada Pazarlamanın ve Markanın İtici Gücü” konulu panel gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Taş’ın yaptığı panelde; Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahir Nakip, Çankaya Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Akagün Ergin ve Çankaya Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Handan Özdemir panelist olarak yer aldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Batmaz, fakülte olarak öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için bu tür etkinlikler düzenlediklerini, alanında deneyimli kişileri öğrencilerle bir araya getirdiklerini ifade ederek, panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve panelist olarak etkinlikte yer alarak değerli çalışmalarını öğrencilere aktaran Prof. Dr. Mahir Nakip, Doç. Dr. Elif Akagün Ergin ve Dr. Öğretim Üyesi Handan Özdemir’e teşekkür etti.

Moderatör Prof. Dr. Ayşegül Taş, panelde sunulacak bilgilerin ve aktarılacak deneyimlerin önemli olduğunun altını çizerek panel sonrası öğrencilerin panelist hocalarla birebir görüşeceğini belirtti.

Prof. Dr. Mahir Nakip ‘Güncel Gelişmeler Işığında Pazarlamanın Yeniden Değerlendirilmesi’, Doç. Dr. Elif Akagün Ergin ‘İş Hayatında Kadın Kimliği İle Kişisel Markalaşma’ ve Dr. Öğretim Üyesi Handan Özdemir ‘Sosyal Medya ve Değişen Tüketici Trendleri’ konulu sunumlarını gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 

Panel sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Batmaz, panelistlere üniversitemiz adına teşekkür belgesi takdim etti.