Ana Sayfa / Haberler / Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
2 Haziran 2022, Perşembe
Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü “Proje Yazma” eğitimi gerçekleştirdi.

Eğitim, Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla Araştırma  Görevlisi Ayşegül Özkan moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Uluslararası Ticaret ve Finansman, Finans ve Bankacılık, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümlerinin öğrencilerinin interaktif katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, proje yazma süreci, proje değerlendirme kriterleri, sürdürülebilir proje hazırlama yöntemleri, proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verilerek, TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Öğrenci Araştırma Projeleri tanıtıldı.

Eğitim, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2021 yılında desteklenmeye hak kazanan proje örneklerinin incelenmesi ve katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.